Takenpakket:

Als allround F&B medewerker ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening in de F&B afdeling met onder andere ons restaurant, de bar en de “We Proudly Serve” Starbucks corner. Je bent permanent attent voor de verwachtingen en de wensen van de klanten en bezorgt de gasten een aangename tijd. Je zorgt voor het klaarzetten van de vergaderzalen, voor de mise-en-place in de bar, brasserie, de zalen, het dienstmateriaal, het buffet, de frigo’s en je poliert het bestek en de glazen. Tijdens de dienst of het event onthaal je de gasten en begeleidt ze naar hun tafels. Je geeft de gasten menu- en drankadvies en neemt de bestellingen op. Je serveert de bestellingen en ruimt de tafels nadien af. Je bent verantwoordelijk voor het kassasysteem, je maakt de rekeningen op en controleert deze alvorens de rekening aan de klant te overhandigen. Tevens zorg je voor de juiste dienstverlening tijdens evenementen en seminaries en zorg je dat alles correct en vlot verloopt. Na de dienst ruim je alle tafels af, maak je de zalen leeg en zorg je dat alles proper is.

Het schoonmaken van de vloeren, tafels, bar en de frigo’s vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid als ook de voorbereiding, het opnemen en het wegbrengen van de roomservice. Je zet de mise-en-place klaar voor de volgende dienst, je bergt al het bedieningsmateriaal op en meldt elk technisch defect aan de daarvoor bevoegde persoon. Je bent tijdens je werk flexibel en helpt indien nodig op andere afdelingen.

Gezocht profiel:

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega met enige ervaring in de horeca en/of een hotelopleiding. Je bent zeer gastvrij ingesteld, assertief, nauwkeurig, flexibel en hebt een verzorgd uiterlijk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse talenkennis en hebt kennis van de (sociale) hygiëne wetgeving. Bijkomende talenkennis is een surplus.

Aanbod:

Wij bieden een vast full time contract in een internationale werkomgeving. Je wordt tewerkgesteld in een enthousiast, dynamisch en zeer gemotiveerd team en krijgt binnen het hotel de nodige opleidingen op de werkvloer.

Uurrooster: Variabel, ook avond- en weekendwerk.

Startdatum Zo snel mogelijk

Interesse?

Stuur ons een mailtje op vacatures@premgroup.com.