Wil jij als allround medewerker werken in het fonkelnieuwe trendy en moderne drie sterren superior ibis Styles Nieuwpoort met 97 kamers te Nieuwpoort? Is hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als jij gasten met een grote glimlach door ons ibis Styles hotel ziet lopen? Ben jij een echte teamplayer die down to earth is, enthousiast en zich goed voelt in een platte organisatiestructuur? Je snapt dat jij en je collega’s het verschil maken in onze branche!?

Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!!??

Je wordt onderdeel van een klein team waar we gaan werken met een multicompetent team dus je checkt gasten in en uit en kan hen alles vertellen over de omgeving en de stad Nieuwpoort. Je bent de ambassadeur van Nieuwpoort en natuurlijk van je hotel. Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een zorgeloos ontbijt, een drankje en hapje in de bar, en dat zowel het ontbijt als de bar er steeds aantrekkelijk uit ziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat zij weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt binnen het hotel en het visitekaartje van hotel ibis Styles Nieuwpoort. Bij het behandelen van vragen en of klachten weet jij de gasten te verrassen en zoek jij altijd naar de beste oplossing of een goed alternatief. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar gasten, weet jij ook hoe je iedere commerciële kans behendig kan benutten. Jij bent een echte gastheer/-vrouw en begrijpt dat het bij het welkom dat jij hen heet, niet stopt! Dus jij gaat verder waar anderen ophouden. Jij zorgt voor de “the extra mile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gast en het “Feel Welcome” gevoel over te brengen. Bij het uitchecken weet je tot slot, deze gast heeft een onvergetelijk verblijf gehad..

Wie zoeken we?!

Voor de functie van allround medewerker zijn wij op zoek naar een echte specialist in gastvrijheid. Iemand met de human touch, die “out-going” is en een eigen identiteit heeft! De eisen? Een hele riedel aan kennis en ervaring opgedaan? Dat vinden wij interessant om van je te horen! Maar.. de technieken en “tips en tricks” kunnen wij je ook leren. Uiteraard ben je bereid om wisselende diensten te werken want een hotel is 24/7 geopend dus we zoeken collega’s die zowel in ochtend-, dag-, en nachtdiensten willen werken. We hebben veel internationale gasten dus is het belangrijk dat je naast Nederlands ook perfect Frans en Engels spreekt.

Wat bieden wij allemaal voor jou?!

ibis Styles Nieuwpoort heeft een platte organisatiestructuur en een klein team waardoor je de mogelijkheid hebt om zeer zelfstandig te kunnen werken en veel kunt leren. Je komt te werken in een informele gezellige bedrijfscultuur. Verder kun je rekenen op een passend salaris, en korting op slapen en eten en drinken in onze AccorHotels wereldwijd. Al enthousiast?

En nu dan?!

So you have what it takes? Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan alle criteria, dan zien wij jouw motivatiebrief, voorzien van een CV, graag tegemoet. Contactpersoon: Muriel Devisschere, General Manager via: H9716-GM@accor.com