Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van de voorzieningen in hotel alsook het gebouw zelf. Hiertoe verricht je zelf reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Jouw dagelijkse taken zijn het controleren van de goede werking van verwarming, koeling en ventilatie en het controleren van de warmtetemperaturen en het beheren van het risico op legionella besmetting. Je controleert de waterhardheid en de werking van de waterontharder. Je zorgt er steeds voor dat alle verlichting werkt en indien nodig vervang je kapotte lampen. Je bewaakt de energieconsumptie en vult de meterstanden in. Bij afwijkingen zal je moeten ingrijpen. Je lost de dagelijks gemelde storingen en defecten in de kamer en het hotel op en zorgt voor de opstelling van het technisch materiaal bij eventuele meetings. Je zal dagelijks X aantal kamers preventief controleren aan de hand van een vooropgestelde checklist en de nodige herstellingen uitvoeren.

Je hebt ook wekelijkse en maandelijkse taken, deze zijn het onderhouden van de keukenapparatuur en het gebouw. Je zal ook het materiaal van de housekeeping nakijken op defecten en je verwerkt het afval in de containeropslag. Je zorgt voor het onderhoud van de ventilatiegroepen en het reinigen en nazicht van de filters. Je houdt verdampers van de koelinstallaties schoon en voorkomt warmlopen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhouden van de terreinen rond het hotel, de parking, de regenwaterafvoeren en het meubilair.

Binnen jouw takenpakket ben je ook verantwoordelijk voor LIFE & SAFETY, dit houdt het nakijken van de brandalarminstallatie in. Je controleert de werking ervan en controleert ook de brandblusapparatuur in het hotel. Er moet een 3-maandelijkse controle uitgevoerd worden van de noodverlichting, rookkoepels en de rookgordijnen. De keuringsorganismen worden door jou opgevolgd en begeleid en je controleert opmerkingen en inbreuken.

Ook de opvolging van de contractors is een deel van je takenpakket. Dit omvat onder meer de liften en het invullen van het veiligheidsdossier, de HVAC-installatie, de brandmeldcentrale, bestellingen plaatsen voor technisch materiaal en het controleren van de leveringen.

Natuurlijk moet je tijdens je werk flexibel zijn en indien nodig kunnen meehelpen op andere afdelingen.

Job Requirements Medewerker Technische Dienst (20u per week):

Heb jij een technische MBO of HBO horeca opleiding genoten, enkele jaren werkervaring in een tecnnische functie (bij voorkeur in een hotel) en beschik je over de nodige kennis van sanitair, elektro, gas, water en bouwkunde stuur dan je CV en motivatiebrief door.

Interesse?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar vacatures@premgroup.com.